Home Social Substante anabolizante ascunse printre nuci, descoperite de politistii de frontiera

Substante anabolizante ascunse printre nuci, descoperite de politistii de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, in bagajele personale ale unui cetatean bulgar, 2000 de tablete si 10 fiole cu substante anabolizante.

In data de 09 octombrie 2016, in jurul orelor 23.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra in tara, Maksim T., cetatean bulgar, in varsta de 30 ani, conducand un autoturism marca Fiat, inmatriculat in Bulgaria.
 
In urma controlului de frontiera efectuat, echipa comuna, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit ascunse in bagajele personale, intr-o geanta cu nuci, 2000 tablete OXAVER si 10 fiole de cate 10 ml TESTOSTERON P, substante anabolizante.
 
Conform Legii 104/2008, completata si modificata prin Legea 10/ 2011, substantele, inscrise pe lista substantelor dopante cu grad mare de risc, au fost retinute in vedera confiscarii, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 30.000 lei.
 

Exit mobile version