Home Social TALHARIE pregatita de doi MINORI! Agresorii, INFORMATI din BAR despre “prada”

TALHARIE pregatita de doi MINORI! Agresorii, INFORMATI din BAR despre “prada”

Un barbat a fost atacat pe strada de doi tineri dupa ce a trecut printr-un bar. Cei doi talhari nu s-au intalnit cu victima in bar, dar de acolo le-au venit informatiile, asa ca au actionat “la sigur” pe strada, tabarand pe barbatul care se indrepta spre casa si lasandu-l fara portofelul cu bani si acte.

Agresorii sunt doi tineri de 17 ani, insa in acest film este implicat si un al treilea minor, tot de 17 ani. 
 
Iata ce au comunicat politistii : 
 
Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale – Politia municipiului Botosani i-au identificat si depistat pe R. A., de 17 ani, T. F., de 17 ani, ambii din municipiul Botosani, si R. C., de 17 ani, din comuna Rachiti, judetul Botosani, ca fiind principalii banuiti de comiterea unei talharii, la data de 2 aprilie, in municipiul Botosani. 
 
In fapt, la data mentionata, in baza unei prealabile intelegeri, R. A. si T. F.,  prin folosirea de violente, ar fi sustras unui barbat care se deplasa pe strada General Gheorghe Avramescu din municipiul Botosani, un portofel in care se aflau o suma de bani si documente de identitate. 
 
Anterior, cei doi fusesera anuntati telefonic de catre R.C., cu privire la faptul ca persoana vatamata se afla intr-un bar, unde consumase bauturi alcoolice. 
 
In cauza continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie calificata si complicitate la talharie calificata. 
 
Fata de cei trei minori a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile.
 
 

Exit mobile version