A MURIT unul dintre cei mai tari CULTURISTI ai LUMII, la 37 de ani

A fost victima unui cumplit accident. La doar 37 de ani, sportivul, cunoscut in intreaga lume prin workshopurile sale motivationale, a incetat  din viata.

Este vorba de Greg Plitt, fost culturist profesionist, model cunoscut iubitorilor de culturism si fitness, popular in SUA dar si multe alte zone ale lunii.

Sportivul a incetat din viata intr-un accident groaznic, fiind lovit de un metrou de suprafata in Burbank, anunta postul american NBC Los Angeles.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.