Un ROMAN a CASTIGAT CLASA MARATON a raliului DAKAR 2015

Satmareanul Emanuel Gyenes a terminat victorios cea mai dificila competitie din sportul cu motor, raliul Dakar.

A saptea editie sud-americana a celui mai dificil raliu din lume a debutat pe 4 ianuarie in Buenos Aires si a inclus 13 probe speciale cu o lungime totala de 4.752 km, la categoria moto.

Emanuel Gyenes castiga a doua oara acest dificil concurs, prima victorie fiind la editia din 2011. Clasa Maraton este cea mai dura din raliu pentru ca de-a lungul celor doua saptamani de cursa nu ai voie sa schimbi o serie de componente, inclusiv motorul.

Gyenes era lider al clasei Maraton de la revenirea raliului in Argentina, dupa incursiunea in Bolivia si Chile, iar timpul din ultima etapa i-a confirmat valoarea.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.