Attila Hadnagy: „E un nou inceput” (VIDEO)

Attila Hadgany

Atacantul echipei de fotbal FC Botosani, Attila Hadnagy, spera ca noul antrenor sa-l foloseasca mai de des decat se intampla atunci cand antrena Leo Grozavu.

Attila Hadnagy a marcat primul gol in acest sezon de Liga I si spera sa aiba posibilitatea de a marca mai multe goluri.

„E un punct castigat. Eu zic ca ASA este cea mai buna echipa care a fost in tur aici. E un nou inceput. Un jucator, in primul rand trebuie sa joace ca sa marcheze. Eu nu prea am jucat. Sper sa joc de acum. Eu inca mai pot si s-a vazut ca pot sa ajut echipa asta. Cand nu o sa mai pot, ridic eu mana si plec. Noul antrenor ne-a dat incredere, a fost alta atitudine. A vorbit cu noi. In tur am dezamagit dar sper ca in retur sa avem rezultate mai bune. Au venit 16 jucatori noi, nu avem omogenitate. Astazi au jucat mai multi din cei vechi si s-a vazut ca era altceva”, a declarat Attila Hadnagy la conferinta de presa organizata la finalul partidei FC Botosani – ASA Tg. Mures, incheiata la egalitate 1-1.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.