Cristian Pustai: „Am primit gol din faza fixa si nu-mi place asta” (VIDEO)

Cristian Pustai

Antrenorul echipei FC Botosani, Cristian Pustai, a declarat ca punctul obtinut de elevii sai, in meciul cu Targu Mures, este foarte important in acest campionat.

„Orice punct conteaza. S-ar putea ca 1 impartit la 2 sa dea 1. A fost greu. Ne-am confruntat cu multe probleme de lot. In ultima zi am reusit sa-l convingem pe Acsinte ca poate juca 90 de minute si a reusit, cu inima. Va trebui sa fim mai atenti. Am primit gol din faza fixa si nu-mi place asta. Nu am putut schimba intr-o zi sistemul de aparare. Avem putine goluri marcate. Cand ai golgheterul echipei cu doua goluri inseamna mult. Ne-a lipsit si Cabrera, dar sa se speram ca vom arata altfel cand vom fi toti”, a declarat Cristian Pustai la conferinta de presa organizata dupa partida FC Botosani – ASA Tg. Mures, incheiat la egalitate 1-1.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.