Au ghicit la pariuri rezultatul meciului Germania-Brazilia ! Vezi ce sume au castigat

Pot fi numarati pe degete oamenii care au avut inspiratia de a paria pe victoria Germaniei asupra Braziliei la Campionatul Mondial cu un scor atat de umilitor pentru tara gazda a campionatului.

Numai sase persoane au mers pe varianta unei victorii atat de categorice a Germaniei Bineinteles, castigul li s-a insutit. Numai ca sumele cu care au mers la pariurile acestea nu arata ca ar fi avut prea multa incredere in rezultatele pe care le-au indicat. Unul singur  a indraznit sa parieze 20 de dolari pe acest scor, castigand 46.000 de dolari dupa meci. A nimerit si un marcator, pe Khedira.

Chiar daca nu au avut curajul sa puna pariu pe sume mari, sunt, totusi, cei care au ghicit dezastrul ce avea sa loveasca nationala Braziliei. Unul a ghicit rezultatul de la pauza, de 5-0, pentru care a dat o lira. Este vorba de un englez, din  West Midlands, care cu o lira a castigat 500.

De altfel, in Anglia au fost patru persoane care au pariat pe victoria Germaniei cu un asemenea scor in fata Braziliei. Un singur jucator la pariuri a indraznit sa dea 5 lire. A castigat 2.500, cota la Paddy Power pentru un asemenea rezultat fiind de 500/1, scrie sport.ro.

Si in Noua Zeelenda a fost o persoana care a mers la pariurile sportive cu varianta care le-ar fi starnit probabil rasul multora inainte de meci. Au pariat scor exact 9700 de persoane din aceasta tara, dar numai una a nimerit scorul final, castigand 500 de dolari cu doar doi jucati.

1 COMENTARIU

  1. Eu de exemplu am pus pronostic 3-0, dar nu am pariat nicaieri. Cine vrea sa castige la finala, Argentina -Germania scor final, 4-0. Germania campion mondial.

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.