CAROLINA GARCIA despre IRINA BEGU in timpul meciului de tenis: “O sa pierd in fata tigancii asteia de rahat!”

irina begu

Dupa ce afirmatiile Carolinei Garcia au fost publicate in presa romana, contul de Facebook al frantuzoaicei a fost „inundat” de injurii si mesaje dezaprobatoare la adresa frantuzoaicei, dar si de apeluri la toleranta rasiala.

Un blog portughez, bolamarela.pt, a scris, citand forumul tennis.com, ca Irina-Camelia Begu ar fi fost facuta „tiganca de rahat” de jucatoarea franceza Caroline Garcia, in timpul meciului pe care cele doua sportive l-au disputat, luni, in turul intai al turneului de la Charleston, partida castigata de romanca in trei seturi.

La scorul de 5-5 in setul decisiv, Garcia ar fi spus catre loja sa, potrivit sursei citate: „Iata, o sa pierd in fata tigancii asteia de rahat!”, scrie news.ro.

Dupa ce afirmatiile Carolinei Garcia au fost publicate in presa romana, contul de Facebook al frantuzoaicei a fost „inundat” de injurii si mesaje dezaprobatoare la adresa frantuzoaicei, dar si de apeluri la toleranta rasiala.

Au fost mesaje atat din partea utilizatorilor romani, cat si din partea celor straini, care dezaprobau iesirea rasista a frantuzoaicei la adresa Irinei Begu.

„Imi pare bine ca ai pierdut pentru ceea ce ai spus in al treilea set. Ar trebui sa-ti fie rusine…”, a scris un roman.

In varsta de 22 de ani, Caroline Garcia a ocupat locul 25 WTA, in martie 2015, cea mai inalta clasare din cariera. Ea are in palmares un titlu WTA la Bogota, altul de 125k la Limoges si a jucat doua finale, la Acapulco si Monterrey. Garcia a mai castigat trei titluri de dublu si a disputat opt finale, obtinand 2,44 milioane de dolari premii din tenis.

Jucaoarea de tenis Irina Camelia Begu, locul 34 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la turneul Premier de la Charleston (SUA), dupa ce a trecut de sportiva franceza Caroline Garcia, locul 44 mondial, scor 6-4, 2-6, 7-6 (3). Begu s-a impus dupa doua ore si 46 de minute.

p style=”text-align: center;”>

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.