FC BOTOSANI, „in gura presei” nationale!

In colimatorul ziarele de sport din tara au scris si despre cuplul de antrenori Bejan-Bordeianu.

Succesul jucatorilor de la FC Botosani a fost laudata si in presa sportiva din tara. Dar mai ales acestea au tinut sa remarce ca duetul de antrenori Bejan-Bordeanu au reusit sa coordoneze echipa „ca la carte”.

Asadar, cei doi antrenori, Alin Bejan si Alin Bordeanu, au pregatit meciul ofensiv inca din primul minut, folosind sistemul 4-3-3, cu Hadnagy, Fulop si Ivanovici in fata. Chiar si dupa scorul de 2-1 in favoarea gazdelor, cei doi antrenori nu s-au retras, asa cum ar fi facut fostul tehnician, ba dimpotriva, l-au scos pe Hadnagy si l-au introdus pe Matulevicius si dupa doar un minut a marcat. Apoi a fost aruncat pe teren Carralero si Bujor, ambii atacanti. Spaniolul a dat doua pase de gol, iar Bujor a revenit in Liga 1 cu un gol. Gazeta Sporturilor, publicatia care acorda note jucatorilor si antrenorilor, a notat cuplul Bejan-Bordeanu cu 9, una dintre cele mai mari din Liga 1 din acest sezon.

Jocul echipei FC Botosani coordonata de Alin Bejan si Alin Bordeianu a fost laudat si de antrenorul de la ACS Poli Timisoara, Petre Grigoras.

„Daruirea si devotamentul celor de la Botosani a fost o lectie predata noua, mai ales in partea a doua. Am iesit de pe teren la pauza ca si cum am fi fost multumiti cu acel 1-1. Am facut niste greseli copilaresti si totul s-a naruit. A fost o lectie pe care o privim cu demnitate acum si daca avem timp sa invatam ce inseamna sa joci cu cutitul la os”, a declarat antrenorul Petre Grigoras.

Chiar daca dupa acest meci cei doi au crescut ca valoare, totusi ei au dat dovada de multa modestie. Alin Bordeanu a spus clar ca toata strategia echipei a fost gandita impreuna cu Alin Bejan si ca deciziile nu au fost luate de unul singur.

„Impreuna cu colegul meu Alin Bejan am pregatit acest meci ca sa luam cele trei puncte. Speram in continuare ca baietii sa rama cu picioarele pe pamant, pentru ca ne asteapta un meci foarte greu cu Iasiul. Schimbarile au fost facute impreuna cu colegul meu si ati vazut ce a iesit”, a declarat Alin Bordeanu.

In acest moment, FC Botosani se afla pe locul 5 cu 20 de puncte in clasamentul  play-out a Ligii 1.

Urmatorul meci al FC Botosani va avea loc luni, 11 aprilie, la ora 18:00, cu CSMS Iasi.

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.