Home Sport CĂTĂLIN GOLOFCA, la un pas de a reveni la FC BOTOȘANI!

CĂTĂLIN GOLOFCA, la un pas de a reveni la FC BOTOȘANI!

Clubul de la care a plecat pune condiții înainte de a-l primi înapoi, după ce Gigi Becali l-a pedepsit pentru viața extrasportivă înaintea unor meciuri foarte importante pentru FCSB.

Finanțatorul clubului de la București, Gigi Becali nu l-a iertat pe Cătălin Golofca pentru viața extrasportivă pe care mijlocașul a avut-o din momentul în care a ajuns în București. L-a criticat public pe acesta, i-a reproșat și față în față derapajele pe care le-a avut, iar Nicolae Dică l-a scos din lot la ultimele meciuri ale FCSB-ului.

Se vorbește tot mai mult despre o despărțire a fotbalistului de FCSB în această iarnă. FC Botoșani agrează ideea de a-l aduce înapoi pe Golofca, însă condiția este clară. Doar dacă FCSB îl cedează gratis.

Oricum Cătălin Golofca nu mai poate juca la alt club în afara FCSB-ului și Botoșaniului în România, având meciuri oficiale în acest sezon pentru ambele formații.

Cătălin Golofca (27 de ani) a ajuns la FCSB în acest sezon, pentru 400.000 de euro și 60% dintr-un eventual transfer, și a avut 9 apariții în tricoul roș-albaștrilor în Liga 1, fără să marcheze.

„Mi-a trimis cineva un filmuleț pe Whatsapp, e ușor acum cu tehnologia asta! Era Golofca cu băutură, nenorociri. Noi aveam meci cu Sporting și el era prin cluburi. Cred că are ceva la cap. L-am ciondănit și la tv, și față în față, să vedem dacă înțelege”, a spus Gigi Becali.

Exit mobile version