Home Sport Ce a facut un MARE CAMPION roman pentru a o incuraja pe...

Ce a facut un MARE CAMPION roman pentru a o incuraja pe SIMONA HALEP la US Open

„Este o sportiva deosebita si merita tot suportul nostru, aici”, declara un mare campion roman despre Simona Halep. Ce a facut acesta pentru a-i sustine moralul in meciul cu Shelby Rogers?

Lucian Bute, caci despre el e vorba, venit special pentru Simona Halep la New York , in tribuna de la US Open, pentru a o incuraja in confruntarea pe care a avut-o la meciul cu Shelby Rogers.
 
„I-am urmarit evolutia in aceasta saptamana, am vazut ca s-a calificat in turul trei si am zis ca trebuie neaparat sa fiu prezent la meci. M-am urcat in masina azi dimineata si am ajuns la New York pentru a o incuraja pe Simona, pentru ca este o sportiva deosebita si merita tot suportul nostru, aici”, a declarat Bute.
 
Dupa victorie, el a felicitat-o pe Simona si a promis ca va veni si la finala: „Ma bucur din tot sufletul ca a castigat Simona, o felicit pe aceasta cale, si-a aratat clasa in aceasta seara si pur simplu nu i-a dat nicio sansa adversarei. Sper sa ajunga in finala si sa o si castige si o sa fiu prezent la meci”.
 
Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open dupa ce a dispus, in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportiva venita din calificari.
 
In optimi, Halep o va intalni pe Sabine Lisicki, locul 24 WTA si cap de serie numarul 24.
 

Exit mobile version