COD GALBEN de ploaie și furtună pe Stadionul Municipal Botoșani! (FOTO)

FC Botoșani și Poli Iași au oferit un meci spectaculos, cu o ploaie de goluri și o partidă furtunoasă, încheiată la egalitate 3-3.

Elevii lui Costel Enache au început perfect și după nouă minute conduceau cu 2-0, grație golurilor marcate de Daniel Popa, minutul 5, și Mihai Roman, în minutul 9. Ieșenii au egalat până la pauză, prin Jo Santos, în minutul 20, și Mendes, în minutul 28.

După pauză, FC Botoșani a început mai bine. Buș a marcat dintr-un penalty obținut de Moruțan.

Unul dintre ele a fost în minutul 77. La scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, echipa lui Flavius Stoican a oferit una dintre marile ratări din acest sezon: Kizito i-a pus mingea în fața porții lui Salim Cisse (24 de ani), atacant din Guineea, care a trimis peste de la un metru de poarta goală.

Scorul final a fost stabilit tot din penalty, de Andrei Cristea, după un fault asupra lui Sin.

Atât Flavius Stoican, antrenorul de la Poli Iași, cât și Coste Enache, antrenorul de la FC Botoșani, au fost trimiși în tribune de „centralul” craiovean Sebastian Colțescu. Ambii au considerat injuste eliminările.

Stoican a fost trimis în tribună în minutul 55 al meciului cu FC Botoșani.

„Este strigător la cer să nu poți discuta cu arbitrul! L-am întrebat cum a văzut faza penalty-ului. Prea ușor te elimină. Imediat te dă afară. Era o fază la care se putea da sau nu penalty. Nu am înjurat și nu am vorbit urât. Doar am întrebat. Se va vorbi foarte mult despre această ratare a lui Salim Cisse, asta ca să luăm lucrul pozitiv. I-a sărit mingea înainte să dea și a fost prea sigur că poate da gol. Se întâmplă și la jucători mai mari”, a spus Flavius Stoican.

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a reacționat și el, nervos că Sebastian Colțescu l-a eliminat în minutul 78.

”Am fost un pic mai tensionat azi, dar consider că am destule argumente. Am revăzut fazele importante şi mi-am dat seama că Sebastian Colţescu a acordat greşit penalty împotriva noastră, iar la ultima fază a meciului n-a vrut să ne dea şi nouă lovitură de la 11 metri. Maniera lui de arbitraj a transmis o stare de tensiune, iar atunci când m-a trimis în tribună nici măcar nu am protestat. Am aruncat cu o sticlă de apă pentru că eram supărat pe jucătorii mei, el a venit şi mi-a zis că am un minut să părăsesc terenul. A avut şi un limbaj aşa corporal inedit, nu puteai să-i zici nimic”, a spus Costel Enache.

După acest egal, FC Botoșani ajunge la 20 de puncte în 11 meciuri și este pe locul 5. Poli Iași ajunge la 14 puncte, se află pe locul 9, și este la egalitate cu FC Voluntari, echipa de pe locul 8.

Echipele de start:

FC Botoșani: Cobrea – Dumitraș, Miron, Burcă, Ungurușan – Tincu, Bordeianu, M. Roman – Moruțan, D. Popa, L. Buș

Rezerve: Pap, Plămadă, Ciaccheri, Serediuc, Rodriguez, Oaidă, Chitoșcă

Antrenor: Costel Enache

Poli Iași: Koșelev – Almeida, Frăsinescu, Moisi, Sint – Qaka, Cioinac – Ștefănescu, P. Mendes, Jo Santos – A.Cristea

Rezerve: Kelava, Cisse, Bădic, Danale, Panțâru, Bosoi, Kizito

Antrenor: Flavius Stoican

Arbitru: Sebastian Colțescu

Asistenți: Radu Ghinguleasc, Stelian Slabu

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.