CORNEL SFAITER: “Am fost nevoiti sa luam aceasta decizie”

cornel sfaiter

Presedintele FC Botosani regreta ca a trebuit sa recurga la acest gest si anume acela de a se desparti de profesorul Criti Pustai.

Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani a spus ca regreta ca a trebuit sa recurga la acest gest insa frica de matineu l-a determinat impreuna cu Valeriu Iftime, sa ia aceasta decizie pana nu este prea tarziu.

“Este neplacut ca am fost nevoiti sa luam aceasta decizie. Asta i-am spus lui Cristi, asta le-am spus si baietilor, dar am luat decizia asta fiindca nu functionau lucrurile cum trebuie si chiar n-am aratat bine de loc la ultimele jocuri. Am considerat ca este suficient timp in aceste zece finale pe care le mai avem de disputat sa redresam corabia pentru ca am muncit mult aici cu totii. Stim foarte bine cu totii ce inseamna FC Botosani! Doamne Fereste, nu vreau sa ma gandesc la lucruri neplacute in viitor. Vrem ca aceasta echipa sa ramana in Liga 1 cu totii, de aceea suntem aici si am considerat ca este o decizie buna de a incheia colaborarea cu Cristi”, a declarat Cornel Sfaiter.

Presedintele FC Botosani a avut o discutie serioasa si cu jucatorii, cerandu-le sa fie ca fratii in aceste momente si sa se concentreze.

“Am intrat in vestiar si am vorbit cu jucatorii si le-am cerut maxima seriozitate din acest moment pentru ca luni avem un meci foarte greu. E ca o adevarata finala si le-am cerut seriozitate. Le-am cerut un punct de vedere, de ce suntem unde suntem? Ii vreau maine la antrenament la capacitate de 200 %. Bejan va conduce antrenamentul de maine, urmand ca duminica sa decidem noul antrenor. Jucatorii, din 25, 10 sunt nemultumiti. Le-am si spus ca niciodata nu vor fi multumiti si le-am cerut sa fie ca niste adevarati frati si am incredere. Am mai trecut prin aceste momente si ne-am revenit. Vreau sa fiu si eu la antrenamente. Voi fi langa ei. Am discutat si cu capitanul si cu tot grupul. Sunt alaturi de ei in aceste momente”, a adaugat Cornel Sfaier.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.