CRISTI PUSTAI a plecat de la FC BOTOSANI

cristi pustai

Oficialii FC Botosani au reziliat de comun acord contractul cu antrenorul principal Cristi Pustai dupa rezultatele slabe inregistrate de botosaneni in acest campionat.

Prezent la conferinta de presa, Cristi Pustai a declarat ca misiunea sa la Botosani nu a fost una de succes.

„S-a incheiat o colaborare cu FC Botosani. Soarta antrenorilor depind de puncte. Rezultatele sunt greu de digerat si am convenit de comun acord ca pentru echipa poate ca e mai bine asa. A fost o perioada frumoasa. Acum nu mai contează dacă a fost dorinta mea sau a conducatorilor. E greu sa dam vina pe ghinion. Am inceput destul de greu acest an. Cred ca a disparut increderea in fortele noastre. Suntem intr-o lupta care nu asteapta. Daca meciurile aveau 88 de minute eram pe locul 1 acum. Ieri la pauza eram pe locul 3, iar la final pe locul 6. Vorbim de un divort si orice divort, chiar daca are lucruri bune, este un esec”, a declarat Cristi Pustai.

Pana la numirea unui alt antrenor, de echipa se vor ocupa secunzii Alin Bejan si Alin Bordeanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.