CORNEL SFAITER: Ar fi extraordinar ca noi sa batem Dinamo, iar Dinamo sa castige campionatul

cornel sfaiter

Presedintele executiv al FC Botosani este optimist in ceea ce priveste rezultatul in urma meciului de pe Stefan cel Mare, chiar daca gazdele isi doresc castigarea campionatului national de fotbal.

“Ambele echipe isi doresc sa obtina ceva. Speram sa obtinem ceva. Nu este usor. Mai ales ca intalnim o echipa Dinamo cu un antrenor ambitios, cu foarte multe achizitii in randul jucatorilor. Mai mult, fiind gazda, cei de la Dinamo vor aborda meciul la victorie. La randul nostru, fiind primul meci din anul 2016, ne dorim o victorie cat mai frumoasa pentru noi, pentru suporterii nostri. Conteaza mult si cum vom fi pregatiti din punct de vedere psihic pentru acest meci”, a declarat presedintele executiv al FC Botosani, Cornel Sfaiter.

Meciul cu Dinamo Bucuresti de duminica, 14 februarie, vine dupa o perioada de trei saptamani de cantonament in Antalya si Bucuresti. Insa, dupa cum a declarat Sfaiter, jucatorii sunt bine determinati in a scoate cat mai mult din meciul de pe Stefan cel Mare.

“In acest moment suntem egali in fata echipei Dinamo. Ar fi extraordinar, ceva de vis, pentru mine in primul rand, ca noi sa batem Dinamo, iar Dinamo sa castige campionatul. Sper sa obtinem performanta din anul 2015”, a mai adaugat Cornel Sfaiter.

Echipa locala FC Botosani va intalni duminica, 14 februarie 2016, incepand cu orele 19.00, echipa de pe Stefan cel Mare, Dinamo Bucuresti, in cadrul etapei 24 din returul campionatului national de fotbal. (Adrian Dimitriu)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.