Pedepse aspre pentru jucatorii sau antrenorii care joaca la PARIURI SPORTIVE!

Presedintele executiv al FC Botosani crede ca frumusetea fotbalului nu trebuie umbrita de astfel de practici.

Declaratia lui Cornel Sfaiter vine dupa ce in presa nationala a aparut stirea ca antrenorul de la Astra Giurgiu, Marius Sumudica, a jucat la pariuri sportive.

“Pacat ca se intampla astfel de lucruri in fotbalul din Romania. Oameni care sunt implicati in fotbal, antrenori sau jucatori sau conducatori de cluburi, am aflat ca pariaza. Este mare pacat. Insa cei care sunt descoperiti ca joaca la pariuri sportive trebuie sa fie drastic pedepsiti. Mi se pare normal, fiindca este un joc de echipa, se depune un efort colectiv, suferim cu totii, sunt oameni care fac investitii in fotbal. Si asa cum am mai spus-o, e clar ca sunt oameni din fotbalul romanesc care joaca la pariuri. Si in viitor unii vor plati, pentru ca nu este normal. Si mai ales jucatori”, a declarat presedintele executiv al FC Botosani, Cornel Sfaiter.

Seful de la FC Botosani a mai precizat ca jucatorii de la echipa locala sunt curati si ca nu joaca la pariuri sportive. (Adrian Dimitriu)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.