COSTEL ENACHE despre OLIMPIU MORUȚAN: „Este un băiat echilibrat, știe ce vrea de la viață”

La finalul partidei Juventus București – FC Botoșani, scor 0-2, tehnicianul oaspeților a vorbit despre victoria reușită de echipa sa dar și despre perla botoșănenilor, care a ratat încă o dată o ocazie uriașă.

FC Botoșani a continuat forma bună din acest sezon, impunându-se fără probleme în meciul jucat în deplasare cu Juventus București, scor 2-0.

Echipa antrenată de Costel Enache a deschis scorul în minutul 30, prin Laurențiu Buș. Atacantul a reluat cu capul în poartă centrarea de la Ungurușan. Al doilea gol a venit în minutul 76, când Mihai Roman, care l-a învins pe Stoian din câțiva metri, după ce a fost servit excelent de Olimpiu Moruțan.

FC Botoșani a acumulat 19 puncte și rămâne în clubul echipelor din play-off. În schimb, Juventus București rămâne și după această etapă codașa Ligii 1. Nou-promovata are doar trei puncte și nu a strâns nicio victorie în actuala ediție.

Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, aproximativ 100 de spectatori fiind prezenți la meci.

Costel Enache, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa pe terenul lui Juventus dar și despre perla botoșănenilor, Olimpiu Moruțan (18 ani), care a ratat încă o dată o ocazie uriașă, așa cum s-a întâmplat și în precedentele etape.

„Presiunea este mare. Urmărisem adversarul, știam că dăm peste o echipă care a făcut meciuri bune până acum, chiar dacă rezultatele nu au arătat-o. Oricum, cred că după aspectul jocului meritam victoria. Trebuie să fiu corect și să apreciez calitatea jucătorilor, dar noi încercăm să scoatem întreaga echipă în evidență. Dorința lui Moruțan de a marca, de a arăta că e un lider de generație, îl face să rateze în fața porții. Eu îl văd ca pe un jucător care construiește atacurile, nu ca pe unul care finalizează. Olimpiu e un băiat echilibrat, știe ce vrea de la viață, nu s-a lăsat doborât, dezechilibrat de ofertele neconcretizate din vară”, a spus Costel Enache.

Echipele de start

Juventus București: R. Stoian – Călințaru, Wallace, Benga, Fl. Ștefan – Mihăescu – Zaharia, Bărbulescu, Băjenaru, Dzalamidze – Măzărache

Rezerve: Drăghia, Morariu, Beța, Stoenac, Carabela, Țâră, C. Petre

Antrenor: Marin Barbu

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, A. Burcă, A. Miron, Mușat – Bordeianu, Tincu – M. Roman, Moruțan, Buș – D. Popa

Rezerve: Ed. Pap, Ciaccheri, Dumitraș, Rodriguez, Chitoșcă, Oaida, Serediuc

Antrenor: Costel Enache

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.