Costica Stefanescu a fost inmormantat cu UN SOBOR DE PREOTI!

Chiar daca nu a fost finalizata ancheta, deocamdata „ramane in picioare” varianta sinuciderii.

Fosta glorie a Universitatii Craiova Costica Stefanescu, care s-a sinucis saptamana aceasta, a fost inmormantat sambata, la Craiova, cu un sobor de preoti si onoruri militare.

Desi, potrivit canoanelor Bisericii Ortodoxe Romane, sinucigasii nu pot avea parte de o slujba religioasa de inmormantare, iar datele anchetei de pana in acest moment demonstreaza ca fostul fotbalist s-a sinucis, acesta a avut parte de o slujba clasica de inmormantare.

Decizia se pare ca a  fost determinata de faptul ca vaduva lui Costica Stefanescu sustine ca acesta nu s-ar fi sinucis, informeaza RTV.

Astfel, slujba de inmormantare, care a avut loc la Cimitirul Sineasca din Craiova, a durat aproximativ jumatate de ora, la ceremonie participand zeci de persoane – rude, cunoscuti si fosti colegi din fotbal.

La inmormantare a sosit si fratele lui Costica Stefanescu, dar, deoarece acesta nu avea o relatie tocmai buna cu vaduva fotbalistului – a doua sotie a acestuia – cei doi s-au evitat.

Mai mult, fratele lui Costica Stefanescu este cel care sustine informatiile anchetatorilor si confirma ca fratele lui s-a sinucis, lasand in urma chiar si un bilet de adio.

Potrivit canoanelor Bisericii Ortodoxe Romane, de slujba crestineasca de inmormantare pot avea parte cei care s-au sinucis fiind sub influenta unor substante precum medicamentele sau drogurile, bolnavii psihic sau fetele si femeile care vor sa scape de viol.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.