CSU Craiova – FC Botoşani 1-0. Oltenii câștigă norocos cu un gol marcat în ultimul minut

CSU Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe FC Botoşani, în ultimul meci din etapa a şaptea a Superligii. Pentru botoşăneni este primul eşec din acest sezon.

Ocazia semnată de Creţu, cu cinci minute înainte de final a prevestit parcă unicul gol al meciului. În minutul 90+3, Mitrea a timis o pasă excelentă pentru același Crețu care a marcat și a adus 3 puncte importante pentru CSU Craiova.

După acest succes, CSU Craiova face 11 puncte și urcă pe locul 5, tot atâtea câte are Botoșaniul, dar cu un golaveraj mai bun.

Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Găman, Mitrea – Căpăţînă, Screciu (Koljic ’67), Nistor (Creţu ’78), Bancu – Vînă (Mateiu ’67), Markovic (Ivan ’78), Baiaram. Antrenor: Mirel Rădoi

FC Botoşani: Pap – Sno (Petkovski ’85), Dican, Boli, Ţigănaşu (Şeroni ’75) – Ivanov, Sylla, Shahaf (Florescu ’62) – Mailat (Grubac ’76), Camara (Tisdell ’61), Dragu. Antrenor: Mihai Teja

Cartonaşe galbene: Screciu ’22, Mateiu ’68 / Sylla ’14, Pap ’33, Sno ‘85

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinguleac, Imre-Laszlo Bucsi – Rareş George Vidican

Arbitri VAR: Istvan Kovacs, Alexandra Theodora Apostu

Observator: Liviu Ciubotariu

Celelalte rezultate ale etapei a şaptea:

FC Voluntari – Universitatea Cluj 0-0

UTA Arad – FCU 1948 2-1

Petrolul – CS Mioveni 0-0

Sepsi – FC Rapid 1-2

FC Argeş – Chindia 2-1

CFR Cluj – Farul 1-3

FCSB – Hermannstadt 2-2

Etapa a opta are loc marţi, miercuri şi joi.

VIDEO GOL CRAIOVA

Sursa: Prima Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.