Home Sport Cu o chii pe spectatorii de la MECIUL FC Botosani – CSMS...

Cu o chii pe spectatorii de la MECIUL FC Botosani – CSMS Iasi

Marti, 09 august a.c., incepand cu ora 19.00, pe stadionul Municipal Botosani se va desfasura meciul de fotbal din Cupa Ligii, disputat de F.C. Botosani in compania echipei C.S.M.S. Iasi.

Jandarmii botosaneni vor asigura ordinea si linistea publica la acest meci, urmarind respectarea prevederilor legii nr.4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei la competitiile sportive.
 
In urma analizei facute de comanda Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani, impreuna cu responsabilul de ordine si siguranta al clubului gazda, s-a stabilit ca desfasurarea partidei prezinta un grad de risc mediu.
 
In cadrul sedintei de cooperare la care au participat reprezentanti ai fortelor ce participa la executarea misiunii (jandarmerie, politie nationala, pompieri, politie locala, firma de securitate) si reprezentanti ai clubului organizator, au fost stabilite masurile de ordine publica necesare pentru desfasurarea in conditii civilizate si de fair-play a intrecerii sportive.
 
Pentru identificarea spectatorilor care incalca prevederile legale in interiorul stadionului, jandarmii beneficiaza de cooperarea efectivelor Politiei Locale Botosani.
 
Jandarmeria recomanda spectatorilor sa vina la stadion din timp, inca de la deschiderea portilor de acces, pentru a fi evitata aglomeratia in zonele de intrare si sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea duce la manifestari violente.
 
comunicat IJJ Botosani              
 

Exit mobile version