Home Sport DAN ALEXA: Botosaniul a jucat mult mai bine ca noi, dar arbitrajul...

DAN ALEXA: Botosaniul a jucat mult mai bine ca noi, dar arbitrajul a fost foarte prost

Antrenorul principal de la ASA Targu Mures este mai mult suparat pe arbitraj decat pe elevii sai care au pierdut victoria din mana.

Dan Alexa a recunoscut ca jucatorii antrenati de Leo Grozavu au fost mai buni, in schimb a spus ca arbitrajul a influentat foarte mult psihologic rezultatul partidei din tre FC Botosani si ASA Targu Mures care s-a terminat cu 4-2 pentru gazde. El a facut referire la faza cand Dimitrov a fost sanctionat doar cu un cartonas galben, chiar daca faultul facut de jucatorul de la FC Botosani nu a fost unul intentionat si ca a fostla centrul terenului. In schimb, nu a spus mai nimic despre faultul lui Raul Costin asupra lui Plamada, sanctionat de arbitru tot doar cu un cartonas glaben.
 
 
„Golul din minutul 45 a fost momentul psihologic. Daca intram la pauza cu 2-0, eu zic ca alta ar fi fost soarta meciului. La noi este situatie grea. In primul rand, din punct de vedere mental. Suntem o echipa care avem punctaj cu minus si asta se vede si pe teren. Pierdem din concentrare si asta ne costa. Intr-adevar Botosaniul este o echipa foarte buna, iar totul s-a jucat la scorul de 2-1 si, apoi, cand  am primit golul egalizator.  Botosaniul a avut o evolutie buna, dar cand arbitrajul este prost contribuie si asta foarte mult la rezultatul final al meciului”, a declarat Dan Alexa, antrenorul principal la ASA Targu Mures.
 
Echipa ASA Targu Mures a inceput sezonul 2016-2017 cu un minus de 6 puncte pentru neplata unor datorii catre jucatori. Dupa 6 etape din cadrul Ligii I, echipa nu a reusit sa obtina niciun punct, fiind si acum cu -6 in clasament.

Exit mobile version