Home Sport VALERIU IFTIME: Steaua fara Stanciu este ca autobuzul condus de un sofer...

VALERIU IFTIME: Steaua fara Stanciu este ca autobuzul condus de un sofer beat

Finantatorul echipei FC Botosani a prins curaj dupa victoria cu ASA Targu Mures si a profitat ca sa spuna si cateva cuvinte despre Steaua Bucuresti, rivala echipei locale in sferturile Cupei Ligii.

Fericit ca echipa sa a reusit pentru prima data sa invinga ASA Targu Mures, Valeriu Iftime a declarat ca este tot mai increzator in elevii pregatiti de Leo Grozavu. Dar cel mai mult l-a incantat faptul ca au fost multe goluri in acest meci, pentru ca asta face partida mai atractiva.
 
„Nici nu ma interesau cele 3 puncte. Daca era 4-4, tot ma bucuram. Pentru ca asta trebuie sa facem. Sa dam multe goluri, sa se simta bine lumea. Faptul ca am intrat cu 0-2 si apoi am facut 4-2, cu goluri exceptionale, cu mult spectacol. Eu atat vreau sa spun. Ca este cea mai mare multumire adusa suporterilor cand se dau multe goluri intr-o partida de fotbal. Cred in fotbalul ca spectacol si cred in Dumnezeu ca da Cezarului ce este a Cezarului. Adica da omului ce merita. Era prea multa vointa, prea multa energie, prea mult devotament, prea multa stare de a juca fotbal. In seara asta, baietii au fost extraordinari”, a mai spus Valeriu Iftime, finantatorul echipei locale FC Botosani.
 
 
La inceputul lunii septembrie, vor avea loc meciurile in sferturile de finala din cadrul Cupei Ligii. Pe 8 septembrie, FC Botosani va juca pe teren propriu cu Steaua Bucuresti. Euforic dupa victoria echipei locale in fata celor de la ASA Targu Mures, Valeriu Iftime a declarat ca este optimist in ceea ce priveste partida cu vicecampioana Romaniei.
 
„Acum, Steaua fara Stanciu este ca autobuzul condus de un sofer beat. Inteleg ca au facut o afacere buna, dar Stanciu este forma buna si ar fi ajutat Steaua. Era omul de gol. E adevarat ca nu l-au vandut din placere. Aveau nevoie de bani. Aceasta situatie este in avantajul nostru. Si se va vedea pe 8 septembrie”, a mai adaugat Valeriu Iftime.

Exit mobile version