Home Sport LEO GROZAVU: Golul marcat de Bordeianu este semn de la Doamne-Doamne ca...

LEO GROZAVU: Golul marcat de Bordeianu este semn de la Doamne-Doamne ca intoarcem rezultatul

Tehnicianul de la FC Botosani a avut incredere in elevii lui ca vor obtine victoria cu ASA Targu Mures.

La finalul meciului FC Botosani – ASA Tg. Mures, incheiat cu 4-2, antrenorul Leo Grozavu a tinut sa-si felicite elevii pentru ca au reusit sa intoarca scorul si sa aduca o mare bucurie suporterilor echipei locale.
 
„O partida memorabila. Nu este usor, in Liga I, sa revii de la 0-2. Baietii mei au aratat inca o data ca au caracter. Bineinteles ca trebuie sa spun ca ei au facut si multe greseli in prima parte a partidei. Au fost foarte surescitati, si-au dorit foarte mult sa marcheze cat mai repede pentru a avea un meci usor. Dar nu a fost asa. Si s-a vazut si pe teren. Dar acum pot sa spun doar atat. E bine ca am reusit sa ne revenim si sa marcam 4 goluri minunate. Iar victoria obtinuta este una fantastica, muncita, frumoasa”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botosani, la finalul partidei.
 
Tehnicianul a vrut sa remarce si ca ASA Tg. Mures este o echipa cu multi jucatori experimentati, dar si cu un antrenor care stie sa-si aseze elevii pe teren.
 
„ASA Targu Mures are jucatori cu multa experienta in Liga I. Numai Muresan si Marius Constantin au vechime in prima liga cat toti cei de la FC Botosani. Deci diferenta de experienta in primul rand. Si antrenorul Dan Alexa stie cum sa-si aseze oamenii pe teren”, a adaugat Leo Grozavu.
 
La final, Leo Grozavu a precizat ca, la golul lui Bordeianu, marcat in ultimul minut din prima repriza, le-a spus elevilor sai ca Dumnezeu va fi alaturi de echipa si ca vor castiga partida.
 
 
„La pauza le-am spus tuturor. Golul marcat de Bordeianu este semn de la Doamne-Doamneca intoarcem rezultatul. Daca marcam in primul sfert de ora facem meci memorabil. S-a intamplat. Nu sunt Mama Omida. Stiam ca putem sa revenim pentru ca nu pot spune ca ASA Tg. Mures a facut un meci memorabil. Da. Este o echipa bine asezata, dar nu pot spune ca ne-au dominat sau ca au controlat jocul. Ei au marcat doar la greselile si naivitatile noastre”, a incheiat Leo Grozavu.

Exit mobile version