Home Sport Dinamo si Rapid, infrante din nou si in etapa a 23-a

Dinamo si Rapid, infrante din nou si in etapa a 23-a

Giulestenii au ajuns la trei infrangeri consecutive in Liga I, in timp ce Dinamo nu a mai castigat vreun meci de patru etape.

Derby-ul rundei a 23-a s-a jucat in Soseaua Stefan cel Mare, iar campioana de iarna, Dinamo, a bifat al patrulea meci consecutiv fara victorie. „Cainii” raman insa pe locul doi, la doua puncte in spatele liderului CFR Cluj, care joaca luni cu Otelul (ora 19.00).
S-a schimbat insa ocupanta pozitiei a treia a podiumului, FC Vaslui, si-a revenit dupa infrangerea suferita etapa trecuta, pe teren propriu, cu FC Brasov, si s-a impus pe terenul lui Dinamo cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost inscris la 13 minute de la reluare, cand Yero Bello l-a batut pe goalkeeperul gazdelor cu o lovitura de cap de la 11 metri. Dinamovistii n-au reusit sa se apropie decisiv de buturile lui Borjan, iar la finalul partidei fanii i-au cerut demisia antrenorului Liviu Ciobotariu.
La randul sau, Rapid, dupa ce s-a facut de ras cu Ceahlaul Piatra Neamt si Concordia Chiajna, a suferit o noua infrangere in Liga 1, scor 0-1, cu FC Brasov. Unicul gol al partidei a fost inscris de Viveiros in minutul 36.
In urma acestui esec, Rapid ramane pe un provizoriu loc 3 in Liga 1, cu 41 de puncte, dar poate fi depasit de Steaua, care joaca luni cu Gaz Metan Medias (ora 21.30). Brasovenii urca pe locul 9 cu 29 de puncte.

Exit mobile version