Home Sport Egal la Timisoara, in confruntarea ACS Poli Timisoara – FC Botosani

Egal la Timisoara, in confruntarea ACS Poli Timisoara – FC Botosani

FC Botosani a intalnit, luni seara, echipa ACS Poli la ea acasa, la finalul acestei partide pe tabela de marcaj fiind afisat scorul 1-1.

La startul meciului s-au aliniat echipele in urmatoarea componenta:

ACS Poli Timisoara, echipa antrenata de Ionut Popa: Straton – Neagu, Canu, Scutaru, Novak – Artean, Soljici – Mailat, Croitoru, Fucek – Popovici
Rezerve: Birnoi, Curileac, Bocsan, Oct. Draghici, P. Henrique, A. Ignea, A. Seroni

FC Botosani, antrenor Leo Grozavu: Cobrea – Miron, Tincu, Bordeianu, Burca – Ungurusan, Carstocea, Popovici – Golofca, Elek, Herghelegiu
Rezerve: Albut, L. Bus, Kuku, L. Fulop, Juncanaru, Patache, Plamada

Meciul a fost in mare parte dominat de fotbalistii Botosaniului, dar o greseala din prima repriza a facut ca scorul sa fie deschis de timisoreni, prin Gabriel Canu, in minutul 38, in urma unui corner executat de Fucek. Mingea a ajuns la Canu, care a trimis-o cu capul in poarta lui Cobrea.

Botosanenii au egalat abia in minutul 75, prin Golofca, la o pasa inspirata a lui Fulop. De altfel, Fulop le-a oferit spectatorilor o reprezentatie frumoasa din momentul in care a intrat pe teren, in a doua jumatate a reprizei secunde. Dupa pasa care a dus la gol in minutul 75, Fulop a trimis inca o pasa ce ar fi putut fi fructificata, in minutul 86, de Ungurusan, insa fundasul a trimis pe langa poarta.

Scorul final al meciului a plasat echipa FC Botosani pe locul 4 in play-out. Cu 26 de puncte, echipa antrenata de Leo Grozavu pierde locul trei, care este ocupat de FC Voluntari, invingatoare cu 3-1 in meciul cu Pandurii.

Exit mobile version