Emoții la Dinamo-Rapid. Faza care le-a adus aminte „câinilor” de moartea lui Hâldan și Ekeng (VIDEO)

Meciul dintre Dinamo şi Rapid (scor 1-1) a oferit momente de panică în Ştefan cel Mare, în minutul 37, când mijlocașul gazdelor Alexandru Răuţă a acuzat probleme de respiraţie și s-a prăbușit.

Au urmat câteva minute în care i-a fost acordat primul ajutor, apoi dinamovistul a fost urcat în ambulanţă cu masca de oxigen pe faţă şi transportat la Spitalul Floreasca pentru a beneficia de ajutor de specialitate.

Suporterii și-au ținut respirația. Momentul le-a amintit de tragediile lui Hâldan și Ekeng, foști fotbaliști ai lui Dinamo, care și-au găsit sfârșitul pe teren. În total, meciul a fost întretupt circa 5 minute, însă acestea au părut o adevărată eternitate.
Odată reluat jocul, Mircea Rednic l-a introdus pe Cosmin Matei în locul lui Răuță.

La finalul meciului, Mircea Rednic a sintetizat într-o secundă spaima trăită.

„Am băgat o rugăciune repede”, a spus Mircea Rednic, la flash-interviul de după meci.

Dinamo – Rapid s-a terminat 1-1, iar „câinii” nu au mai câștigat de 10 etape. Dacă pe Rapid remiza a ajutat-o să urce un loc, pe 6, cu 22 de puncte, Dinamo rămâne penultima, cu doar 8 puncte.

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.