FC Botosani, infrangere in Antalya

Un meci amical pe care fotbalistii de la FC Botosani l-au jucat, sambata seara, in Antalya, cu, la FC Vysočina Jihlava, s-a finalizat cu infrangerea botosanenilor.

Meciul amical de sambata seara s-a finalizat cu 0-1 pentru botosaneni. 
 
Este a doua infrangere pentru echipa botosaneana in programul meciurilor amicale din  Antalya. 
 
Pana acum, botosanenii au pierdut cu FK Trencin – (locul 2 – Slovacia), la o diferenta de un gol. Meciul s-a jucat vineri : FC Botosani – FK Trencin – (locul 2 – Slovacia).
 
O zi mai tarziu au pierdut cu FC Vysočina Jihlava, la o diferenta de un gol, singurul inscris in meci. Balonul a fost bagat in poarta romanilor de cehul Jiri Krejci, printr-o lovitura cu capul, in minutul 61, cand, in urma unui corner.
 
Primul meci din seria amicalelor a fost castigat de FC Botosani, in fata echipei Jagiellonia Białystok (locul 5 – Polonia), cu 3-0, pe 4 februarie.
 
Urmeaza meciurile : 
 
      –     FC Botosani – Ruzomberok (locul 11 – Slovacia) – 9 februarie
 
      –     FC Botosani – FK Senica (locul 3 – Slovacia) – 11 februarie
 
      –     FC Botosani – MTK Budapesta (locul 2, Ungaria) – 12 februarie
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.