Home Sport FC Botosani infrangere in fata Stelei, dar calificare in EUROPA LEAGUE!

FC Botosani infrangere in fata Stelei, dar calificare in EUROPA LEAGUE!

Meciul dintre Steaua si FC Botosani, ce a avut loc pe Stadionul Municipal Botosani, duminica, i-a asigurat echipei bucurestene revenirea in prima pozitie a clasamentului Ligii 1.

Stelistii au castigat cu 2-0, in timp ce ASA Targu Mures a fost invinsa la Giurgiu de Astra cu 3-1.
 
Pe Municipalul din Botosani, golurile echipei oaspete au fost inscrise in minutele 24 si 43, primul de catre Varele si al doilea de catre Stanciu.  
 
Golul din minutul 24 a venit in urma unei lovituri libere executate de catre Stanciu de pe partea dreapta, mingea fiind preluata de Varela, care a marcat.
 
Al doilea gol a fost inscris cu un sut la coltul lung, dupa ce Stanciu a plecat cu mingea la picior de la 40 de m, a intrat in careu si a trecut de Oltean
 
Cele doua echipe :
 
STEAUA:  Nita – Ripa, Tamas, Varela, Tosca – Prepelita, Neagu – Ad. Popa, Rusescu, N. Stanciu – Tucudean
Rezerve: Arlauskis, Luchin, Papp, G. Iancu, Latovlevici, Guilherme, Bourceanu
 
FC BOTOSANI: Lazar – Acsinte, Oltean, Ngadeu, Patache – Vasvari, Danci – Faugh-Porret, Croitoru, Roussel – Batin
Rezerve: Tiut, Ianca, Ivanovici, Martinus, Rosu, Browne si Hadnagy
 
Arbitrii au aratat de doua ori cartonasul rosu in acest meci. 
 

Astfel, in minutul 53, cartonasul rosu a fost aratat pentru capitanul Stelei, Prepelita, dupa un ce a intrat cu gheata in fata lui Danci. Zece minute mai tarziu, in minutul 63, a fost scos din nou cartonasul rosu, pentru Bourceanu, dupa ce incasase al doilea cartonas galben pentru un fault dur asupra lui Vasvari.

 
Dupa meci, Steaua a urcat primul loc al clasamentului Ligii I, cu 70 de puncte, in timp ce  ASA a coborat pe locul doi, cu 68 de puncte. 
 
In ultima etapa, cea de joi, Steaua va juca cu CSMS Iasi. ASA Targu Mures va primi juca pe teren propriu cu Otelul Galati.
 
Pentru fotbalistii botosaneni, ultimele jocuri ale unor echipel din Liga I au insemnat vestea ca le sunt favorabile calculele pentru calificarea in Europa League. Asadar, FC Botosani e calificata matematic in Europa League. Asta dupa ce Viitorul Constanta a pierdut in fata FC Brasov (0-2), iar CSMS Iasi a pierdut cu Pandurii Targu Jiu (2-5).
 

Exit mobile version