FC Botosani, VICTORIE in fata CS U Craiova

FC Botosani si-a asigurat prezenta in prima Liga si pentru sezonul urmator. Victoria cu CS U Craiova pe teren propriu, luni seara, in etapa a 11-a a play-out-ului, i-a  adus certitudinea ca va mai juca un sezon in Liga 1.

Meciul a placut suporterilor botosaneni,  la fluierul de final al partidei FC Botosani- CS U Craiova, tabela de marcaj aratand 2-1. Aproape de finalul meciului, echipa botosaneana conducea cu 2-0, golul echipei oaspete fiind inscris abia in in minutul 86, de catre Popov. 
 
In jocul de pe teren propriu, FC Botosani s-a impus in fata craiovenilor. Primul gol al partidei a fost marcat in minutul 18, de catre Fulop. In minutul 40 s-a mai consumat o faza interesanta, care ar fi putut majora diferenta pe tabela de marcaj, Cabrera sutand spre poarta dupa o serie de driblinguri, dar mingea a fost respinsa in corner, indepartandu-se pericolul de la poarta  craiovenilor. Astfel, la pauza botosanenii conduceau cu scorul 1-0.  Ultima parte a primei reprize a fost insa destul de agitata, cu atacuri ale craiovenilor si doua mari ocazii, dar care nu au reusit sa schimbe scorul.   
 
O faza care ar fi putut schimba scorul s-a consumat in minutul 56, cand Bancu a centrat in careu dupa ce a recuperat balonul in apropierea careului advers, a trimis mingea la Ivan, dar sutul acestuia nu a fost inspirat, mingea trecand pe langa poarta. 
 
In minutul 61 a venit si al doilea gol al botosanenilor, printr-o actiune rapida de atac, finalizata in poarta de catre Cabrera. 
 
Dupa o oarecare relaxare a moldovenilor, a urmat golul oltenilor, in minutul 86, prin Popov.  
 
Asadar, final de meci cu 2-1 pentru botosaneni, scor care asigura prezenta FC Botosani in Liga I, in sezonul urmator. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.