Fost FOTBALIST la STEAUA BUCURESTI a murit intr-un accident rutier!

Accidentul a avut loc sambata dimineata, iar fotbalistul s-a izbit cu masina personala intr-o alta care venea pe contrasens.

Fostul fotbalist al echipei Steaua, brazilianul Maicon Pereira de Oliveira, a incetat din viata, sambata, intr-un accident rutier la Donetk, a anuntat clubul Sahtior. (CLICK PE POZA)

Accidentul a avut loc in jurul orei 4 dimineata, chiar in orasul Donetk. Maicon se afla la volanul unei masini Hyundai Elantra, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o Skoda Superb.

Din primele informatii, o singura persoana mai este ranita, soferul celuilalt autoturism. Se pare ca vitezometrul masinii lui Maicon ar fi ramas blocat la 120 km/h.

„Sahtior anunta cu tristete ca fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira a murit intr-un tragic accident rutier la Donetk. A fost un fotbalist talentat, un baiat deschis si prietenos. Maicon iubea viata si stia sa vada partea pozitiva a lucrurilor. In mod tragic si absurd, moartea ne-a luat de langa noi o persoana minunata. Maicon avea doar 25 de ani. Este o veste teribila pentru noi. Sahtior transmite condoleante familiei si prietenilor lui Maicon. Odihneasca-se in pace”, a anuntat clubul Sahtior, potrivit Mediafax.

Mircea Lucescu a anulat antrenamentul echipei din pricina decesului brazilianului.

Maicon Pereira de Oliviera a evoluat de sase ori pentru Steaua in returul editiei de campionat 2010/2011.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.