FOTBAL DE MAIDAN! Vectorii neputintei: Mediocritate, superficialitate, iresponsabilitate! (FOTO)

Iubitorii de fotbal din Botosani raspund prestatiei proaste a jucatorilor echipei favorite, de la meci la meci vin tot mai putin si par din ce in ce mai iritati.

La acest ultim meci din tur spectatorii nostri si-au pierdut cumpatul, au tinut-o in injurii, cuvinte de ocara la adresa jucatorilor, dar mai ales a arbitrilor. Si de aceasta data echipa noastra a jucat lamentabil, cu chiu cu vai am scos un punct, muresenilor nu le-a lipsit mult ca sa plece cu cele 3 puncte puse in joc, ingerul nostru pazitor a fost portarul bulgar Iliev, care l-a blocat in extremis pe Axinte, scapat singur la doi metri de poarta.

Nimic nu leaga echipa noastra, nu s-a vazut nici o faza lucrata mai acatarea,  totul a fost la intamplare, ca pe maidan. Profesorul Cristi Pustai s-a agitat ca un ursulet de circ in cusca, nici n-a avut forta  sa se bucure cand Attila Hadnagy a bagat-o in ate.

In schimb s-au bucurat aghiotantii lui alaturi de marcatorul golului. Nu stiu ce-a putut sa le predea in aceasta saptamana elevilor sai, cu siguranta, nu le-a vorbit despre fotbal. Sau poate ca Vasvari si ai lui colegi au dat bir cu fugitii de la ore.

In prima repriza am fost total debusolati, Patache, in cateva randuri,  n-a nimerit mingea provocand rumoare in tribune, iar Paul Batin s-a miscat prin apropierea careului advers ca o curca oarba. Tanarul Miron a fost pus doar pe harta, nu l-a prea interesat mingea, Axente si-a facut numarul, facand cateva tumbe de mare efect pentru impresia artistica.

Nici muresenii n-au stralucit, dar cel putin s-au straduit sa nimereasca poarta. In primele minute ale partii  a doua a jocului, spalati pe ochi, cu aer proaspat in bojoci, cu doua prospaturi in linia de atac, baietii nostri au parut pregatiti sa atace liniile de rezistenta ale… inamicului. N-a fost decat o iluzie, contorizata pe perioada unei jumatati de ora, dupa egalarea din minutul 73, s-au stins, au revenit la apatia initiala.

Mult laudatul Martinus a fost mai mult pe jos decat copacel, iar Bordeianu s-a comportat ca un scolar din clasele primare ce este pus sa rezolve o ecuatie de gradul I, cu o necunoscuta, necunoscuta fiind chiar basica dupa care incearca sa alerge.

Urmeaza doua saptamani de pauza competitionala, timp berechet ca profesorul Cristi Pustai sa le predea jucatorilor cateva lectii tactice, sa-i scoata din adormire,  iar ei sa si le insuseasca. Daca la urmatorul extemporal nu iau nota de trecere, au toate sansele sa ramana repetenti, iar la anul sa-i vedem jucand la matineu.

LUCIAN ALECSA

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.