Home Sport FOTBAL DE MAIDAN! Vectorii neputintei: Mediocritate, superficialitate, iresponsabilitate! (FOTO)

FOTBAL DE MAIDAN! Vectorii neputintei: Mediocritate, superficialitate, iresponsabilitate! (FOTO)

Iubitorii de fotbal din Botosani raspund prestatiei proaste a jucatorilor echipei favorite, de la meci la meci vin tot mai putin si par din ce in ce mai iritati.

La acest ultim meci din tur spectatorii nostri si-au pierdut cumpatul, au tinut-o in injurii, cuvinte de ocara la adresa jucatorilor, dar mai ales a arbitrilor. Si de aceasta data echipa noastra a jucat lamentabil, cu chiu cu vai am scos un punct, muresenilor nu le-a lipsit mult ca sa plece cu cele 3 puncte puse in joc, ingerul nostru pazitor a fost portarul bulgar Iliev, care l-a blocat in extremis pe Axinte, scapat singur la doi metri de poarta.

Nimic nu leaga echipa noastra, nu s-a vazut nici o faza lucrata mai acatarea,  totul a fost la intamplare, ca pe maidan. Profesorul Cristi Pustai s-a agitat ca un ursulet de circ in cusca, nici n-a avut forta  sa se bucure cand Attila Hadnagy a bagat-o in ate.

In schimb s-au bucurat aghiotantii lui alaturi de marcatorul golului. Nu stiu ce-a putut sa le predea in aceasta saptamana elevilor sai, cu siguranta, nu le-a vorbit despre fotbal. Sau poate ca Vasvari si ai lui colegi au dat bir cu fugitii de la ore.

In prima repriza am fost total debusolati, Patache, in cateva randuri,  n-a nimerit mingea provocand rumoare in tribune, iar Paul Batin s-a miscat prin apropierea careului advers ca o curca oarba. Tanarul Miron a fost pus doar pe harta, nu l-a prea interesat mingea, Axente si-a facut numarul, facand cateva tumbe de mare efect pentru impresia artistica.

Nici muresenii n-au stralucit, dar cel putin s-au straduit sa nimereasca poarta. In primele minute ale partii  a doua a jocului, spalati pe ochi, cu aer proaspat in bojoci, cu doua prospaturi in linia de atac, baietii nostri au parut pregatiti sa atace liniile de rezistenta ale… inamicului. N-a fost decat o iluzie, contorizata pe perioada unei jumatati de ora, dupa egalarea din minutul 73, s-au stins, au revenit la apatia initiala.

Mult laudatul Martinus a fost mai mult pe jos decat copacel, iar Bordeianu s-a comportat ca un scolar din clasele primare ce este pus sa rezolve o ecuatie de gradul I, cu o necunoscuta, necunoscuta fiind chiar basica dupa care incearca sa alerge.

Urmeaza doua saptamani de pauza competitionala, timp berechet ca profesorul Cristi Pustai sa le predea jucatorilor cateva lectii tactice, sa-i scoata din adormire,  iar ei sa si le insuseasca. Daca la urmatorul extemporal nu iau nota de trecere, au toate sansele sa ramana repetenti, iar la anul sa-i vedem jucand la matineu.

LUCIAN ALECSA

Exit mobile version