Gestul jucatorilor echipei nationale de baschet masculin a Romaniei inaintede FIBA Eurobasket 2017

Vineri si sambata au loc meciurile din Finala Cupei Romaniei, Superbet All-Star Game.

Jucatorii echipei nationale de baschet masculin a Romaniei au acceptat provocarea si si-au tatuat emblema echipei, “Vulturii”, ca sa le poarte noroc la meciurile la care vor juca vineri si sambata – Finala Cupei Romaniei care se va disputa vineri, la ora 19,00, la Sibiu, respectiv Superbet All-star Game – si care ii vor antrena pentru marele eveniment sportiv din septembrie, FIBA Eurobasket 2017.

Vlad Moldoveanu, componentul Nationalei, a declarat in exclusivitate ca daca Romania se califica la FIBA Eurobasket 2017 si merge mai departe in optimile de finala la Istanbul, isi va tatua permanent emblema nationalei, „Vulturii”.

“Vulturii” vor juca la Sibiu purtand noile tatuaje vineri, la Finala Cupei Romaniei (Vlad Moldoveanu) si maine la Superbet All-Star Game (Mihai Octavian Paul, Point Guard in echipa Romaniei).

Emblema “Vulturii” reprezinta un simbol al avantului spre performanta si al faptului ca baschetul romanesc prinde aripi si revine pe scena elitei europene, la FIBA Eurobasket 2017, moment istoric pentru sportul romanesc, cand Nationala Romaniei va avea cele mai importante meciuri din ultimii 30 de ani si va infrunta gigantii Europei la baschet.

FIBA Eurobasket 2017 va avea loc pentru prima data pana acum si in Romania, in perioada 1 septembrie – 7 septembrie la Cluj-Napoca, si va fi cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in tara noastra.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.