HCM Botosani – HC Vaslui: 22-31. Emotii pentru liderul Diviziei A

Duminica, 24 noiembrie, Sala Polivalenta „Elisabeta Lipa” din Botosani a fost aproape plina de iubitorii handbalului. Cu o galerie ca a insufletit sala, baietii de la echipa locala au dat emotii celor de la HC Vaslui.

Meciul de duminica a fost unul al orgoliilor. HCM Botosani vroia sa faca o imagine buna in fata propriilor spectatori, iar HC Vaslui dorea un scor cat mai bun, stiind ca joaca cu o echipa mai slaba.

La aceasta se adauga si arbitrajul, care de mult ori a fost net favorabil oaspetilor.

Insa, pe ansamblu, meciul a fost unul spectaculos, pe placul celor prezenti in sala, chiar daca scorul final a fost de 22-31 in favoarea oaspetilor.

„E un sport frumos dar pacat ca il strica arbitrii. Ati vazut si observatorul… nu e treaba lui sa se ia de gat cu jucatorii pe teren. Provoaca si tribuna. De aceea nu avem niciun sport de echipa care sa performeze. Vin montati, vin cu o anumita conduita neprofesionista si rusinea este de partea lor. Noi nu aveam o presiune a rezultatelor”, a declarat Relu Tirzioru.

Intrarea spectatorilor la partida dintre HCM Botosani si HC Vaslui a fost libera.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.