HCM Botosani se desfiinteaza

Nemultumit ca nu este sprijinit de autoritatile locale si judetene, Relu Tarzioru, presedintele de onoare al HCM Botosani, a anuntat ca desfiinteaza echipa. Acesta i-a anuntat pe jucatorii sai ca sunt liberi de contract si pot sa-si gaseasca angajamente in alta parte.

„Cu regret anunt ca desfiintez echipa. In acest judet nu se poate face handbal. Se termina cu handbalul la Botosani. Este o veste neasteptata atat pentru mine cat si pentru iubitorii acestui sport din Botosani. Cand am plecat la drum, primaria ne-a alocat o suma de 70.000 de lei, bani care nu au intrat in conturile clubului. Nu se poate ca autoritatile sa nu aiba nici cea mai mica implicare”, a declarat Relu Tarzioru.

In replica, reprezentantii Primariei Botosani au declarat ca o parte din bani au fost virati, iar ca blocajul a aparut din cauza unor documente incomplete.

„Municipiul Botosani a alocat suma de 70.000 de lei, in cadrul programului anual pentru acordarea de finantari nerambursabile acordate de la bugetul local al municipiului Botosani pentru anul 2013”, se arata intr-un raspuns al Primariei, in care se mai precizeaza ca s-au virat deja 21.000 de lei in contul Asociatiei HCM Botosani, bani care trebuie restituiti dupa rezilierea contractului.

Si primarul Ovidiu Portariuc a declarat ca a avut toata deschiderea catre HCM Botosani.

„Vinovati pentru aceasta nu suntem noi. Din partea mea a avut tot sprijinul”, a spus Ovidiu Portariuc.

Relu Tirzioru a sustinut ca oficialii locali doar vorbesc frumos, fara a face nimic.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.