ILIE NASTASE – „Tiganul tenisului”

ilie nastase

Asa a fost numit marele tenismen roman de catre jurnalistii italieni.

Ilie Nastase a primit o lovitura lipsita de eleganta din partea presei din Italia.

Fostul tenisman a fost etichetat de catre jurnalistii italieni, drept „tiganul tenisului” din cauza comportamentului pe care Ilie Nastase il avea atunci cand juca in marile competitii de tenis ale lumii.

Intr-o analiza realizata de catre ziaristii portalului Ubitennis, dedicata liderilor pe care sportul alb i-a avut in ultimii 40 de ani, Ilie Nastase a fost jignit, noteaza ziare.com.

„Primul lider in noua forma a clasamentului a fost Ilie Nastase, tiganul tenisului, iar dupa el au urmat alti 25, dintre care 16 au reusit sa incheie anul ca numar unu”, scrie sursa citata.

Ilie Nastase a devenit primul lider ATP din istorie pe 23 august 1973. Fosta glorie a tenisului mondial are in palmares turneul de la Roland Garros (1973) si US Open (1972).

1 COMENTARIU

  1. Nu và suparati pe Italieni caci sint inculti. Ei ne considerà ROMI pe toti romanii doar pentru simplul fapt ca sigla auto a Romaniei e : ROM. Nu pot compara asta pentru ca nu stiu ce inseamnà. Cum de altfel si noi romanii care locuim in Italia nu cunoastem multe expresi de-ale lor. Diferenza e cà noi sintem mai civilizati decit ei si ne facem cà nu intelegem…

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.