Home Sport Infrangere acasa! FC Botosani nu a putut tine piept iesenilor. E consecinta...

Infrangere acasa! FC Botosani nu a putut tine piept iesenilor. E consecinta unui „fotbal cu low-cost”, concluzioneaza Grozavu

Meciul de joi seara, de pe Municipalul botosanean, a fost pierdut de echipa gazda. FC Botosani a fost invinsa de CSM Poli Iasi prin golul marcat in minutul 55 de Andrei Cristea.

De fapt, iesenii au jucat fara stres pe stadionul botosanean. Poarta nu le-a prea fost pusa in pericol de vreo faza creata de fotbalistii de la FC. A fost un singur moment care le-a dat sperante suporterilor botosaneni: un sut, din lovitura libera, trimis spre poarta iesenilor de Roman. In rest, nimic semnificativ. Antrenorul principal al echipei iesene de prima liga, Eugen Neagoe, a caracterizat scurt prestatia celor care le-au fost gazde in aceasta etapa a campionatului.

„Cred ca puteam sa jucam si doua zile iar Botosaniul nu marca gol. Au avut cateva suturi pe langa poarta, o ocazie mai periculoasa in prima repriza, cand a respins Grahovac in corner, dar in rest nimic”, a spus Eugen Neagoe.

La randul sau, antrenorul Leo Grozavu a incercat sa gaseasca explicatia a ceeace s-a vazut pe teren, lasand de inteles ca este de fapt urmarea unui „fotbal cu low-cost”.

„Nu sunt multe de spus. Stiam la ce sa ne asteptam, la o aparare inchegata, la specularea unui contraatac. Din pacate, prima oara cand am gresit, am primit gol. Ai nevoie de jucatori care pot sa faca diferenta in ultimii 20 de metri. I-am pus in foarte multe momente in dificultate, dar din pacate acolo ai nevoie de altceva. Daca doar o pasam si nu gasim solutii, nu ai cum. Acolo vine inventivitatea. Va trebui sa vada si conducatorii nostri ca fotbalul se face cu investitii. Am facut un fotbal cu low-cost…Lumea e dezamagita. Si eu sunt dezamagit… Exista dezamagirea a tot ceea ce s-a intamplat, macar din iarna si pana acum, ca sa nu spun mai de demult”, a precizat Leo Grozavu.

Exit mobile version