Infrangere dureroasa pentru FC Voluntari la Botosani. 3-0 pentru FC Botosani!

Etapa a IV-a din Play-Out-ul Ligii 1 a adus mare bucurie in randul suporterilor echipei FC Botosani. Pe Municipal, fotbalistii de la FC Botosani au inscris trei goluri fara sa le dea sansa celor de la Voluntari sa riposteze cu o schimbare pe tabela de marcaj in favoarea lor. Nici macar un gol nu au inscris la Botosani cei de la FC Voluntari. Asadar, scor final 3-0.

Leo Grozavu a trimis pe teren in acest meci urmatorii jucatori: Alberto Cobrea, Bogdan Ungurusan, Stelian Cucu, Andrei Burca, Nicolae Musat, Gabriel Vasvari, Mihai Bordeianu, Olimpiu Morutan, Catalin Golofca, Mihai Roman si Benjamin Kuku. Capitan – Gabriel Vasvari.

Rezerve: Raul Avram, Robert Elek, Laurentiu Bus, Lorand Fulop, Razvan Tincu, Sergiu Popovici, Endrick Dos Santos.

Cealalta echipa, antrenata de Claudiu Niculescu, i-a aliniat la start pe: George Gavrilas, Venelin Filipov, Ionut Balaur, Spahija Hrvoje, Florin Acsinte, Laurentiu Marinescu, Daniel Novac, Mihai Capatana, Doru Popadiuc, Mihai Vodut si Petre Ivanovici. Rezerve: Dragos Balauru, Lucian Cazan, Vasile Maftei, Sorin Tabacariu, Andrei Ionescu, Adrian Balan, Gabriel Deac.

Arbitru principal: Marius Avram, asistat Iulian Radu si Stelian Slabu.

Meciul i-a starnit de multe ori pe suporteri, fie ca au ovationat prestatia unor jucatori, fie ca au rabufnit suparati pe ritmul jocului, pe greselile celor de pe teren. Pana la urma satisfactia victoriei i-a facut pe cei aproximativ doua mii de suporteri sa plece multumiti de pe stadion. Au marcat Golofca, Vasvari si Fulop.

Primul gol a venit in minutul 25 din sutul lui Catalin Golofca. Este singurul gol din prima repriza.

Dupa pauza, in minutul 71, mingea intra din nou in poarta celor de la Voluntari. Marcator – Vasvari, dintr-un penalty obtinut de Roman. Ultimul gol al meciului il are ca autor pe Lorand Fulop.

Dupa meci, antrenorul Claudiu Niculescu declara: „pentru mine a fost o infrangere dureroasa. Botosaniul a meritat victoria… primele doua goluri le-am facut cadou si atunci cand joci la Botosani, o echipa care pune presing agresiv, nu poti emite pretentii. Victoria Botosaniului este meritata.”

Pentru mentinerea bucuriei in tabara suporterilor sai, FC Botosani trebuie sa tina pasul la fel de bine si la Iasi, acolo unde o va intalni pe CSMS. Si nu va fi deloc usor, dar sirul victoriei trebuie sa continue. Reamintim ca saptamana trecuta FC Botosani termina victorioasa meciul cu ASA Targu Mures.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.