Jucatorii de la Viitorul Constanta au echipament cu chipul lui Hagi

echipament Viitorul Constanta

Odata cu startul returului de campionat editia 2011-2012, jucatorii liderului Seriei a II-a din al doilea esalon al fotbalului romanesc vor avea un nou echipament.

Componentii echipei Viitorul Constanta vor avea tricourile imprimate pe fata cu chipul patronulului echipei, Gheorghe Hagi, compus numai din cifrele 0 si 1. Acestea vor fi bleu, cu doua dungi albe la baza gatului.
Nu numai fotbalistii vor avea acces la acest model de echipament, ci si fanii, insa spre deosebire de cel de joc, cel croit pentru comercializare va avea inserate pe spate numarul 10 si numele „Regelui”, cu caractere aurii.
Constantenii ocupa prima pozitie in Ligia a II-a, din seria a II-a, cu 30 de puncte, dupa 15 etape si sunt favoriti la promovare in prima liga a campionatului de fotbal din Romania.
 
foto: click.ro

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.