Presa spaniola: Roberto Carlos pleaca din fotbal!

Roberto Carlos

Un interviu al fotbalistului Roberto Carlos pentru ziarul Marca a fost suficient ca presa spaniola sa raspandeasca zvonuri, potrivit carora jucatorul Anji ar lasa fotbalul.

Publicatia a scris ca in zilele urmatoarea ar urma sa aiba loc o conferinta de presa in care Carlos ar putea sa-si anunțe retragerea.
Potrivit sovsport.ru, brazilianul a declarat pentru Marca ca a venit timpul in care trebuie puse ghetele in cui. „Joc de multi ani fotbal, corpul meu nu mai poate face asa sarcini”, a spus Carlos. Totusi, fotbalistul ar fi spus aceste cuvinte cu trimitere la alte declaratii, din care reiese ca el mai ramane inca cel putin un an in fotbal.
Reactia oficialilor de la Anji nu a intarziat sa apara. Odata cu publicarea primelor materiale in presa rusa, pe contul de Twitter al formatiei a aparut o scurta declaratie a conducerii clubului. „Presa spaniola dezinformeaza din nou. O prostie, o mare prostie”, este scris in mesaj.
De altfel, insusi sportivul a infirmat informatiile potrivit carora el ar pleca din fotbal. „Daca aflati cand va avea loc conferinta de presa dedicata incheierii carierei mele, ma anuntati”, le-a spus Carlos jurnalistilor.
Roberto Carlos are 38 de ani si este de origine din Brazilia. Acesta evolueaza de aproape un an la clubul Anji Mahacikala. Inainte de formatia ruseasca, fotbalistul a jucat la echipe consacrate ca Real Madrid, Internazionale Milano si Fenerbahce.
 
Foto: mirrorfootball.co.uk

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.