Juniorii de la LPS Botosani au pierdut la scor in meciul de HANDBAL de la Suceava!

Echipa de handbal juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a reusit a sasea victorie din opt meciuri disputate in acest sezon, una la scor in fata celor de la LPS Botosani, 42-24.

Cu toate ca, initial, aceasta partida trebuia sa se dispute la mijlocul saptamanii, ca si la seniori, federatia a hotarat  amanarea etapei din cauza problemelor aparute dupa ninsori si viscol.

Elevii antrenorului Iulian Dugan au reusit un joc foarte bun in aparare, mai ales in prima repriza, cand nu le-au permis oaspetilor sa ameninte de multe ori poarta.

In meciul cu LPS Botosani, pentru echipa suceveana au reusit sa marcheze toti jucatorii din lot, exceptie facand portarii Cristian Stefan si Eduard Duman, astfel ca Paul Marmeliuc si Gabriel Todica au fost cei mai buni marcatori, cu cate opt goluri fiecare, urmati de Mihai Dascalu (6), Ovidiu Badelita (4), Alexandru Enescu, Ciprian Guinda si Marian Martuneac, cu cate trei goluri fiecare, Mihai Motpan (2), iar Alexandru Cracovschi, Gabriel Campan, Cosmin Turcu, Daniel Ionasciuc si Ioan Zahariuc, cate un gol fiecare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.