DOINA FEDEROVICI, in TOP 3 in Senatul Romaniei!

Din totalul celor 174 de membri ai camerei superioare a Parlamentului, senatorul de Botosani se afla pe locul 3 in ceea ce priveste numarul propunerilor legislative.

Conform „Raportului de monitorizare al Institutului pentru Politici Publice: Oglinda activitatii parlamentarilor in anul 2013”, din totalul celor 174 de membri ai camerei superioare a Parlamentului, senatorul Doina Elena Federovici se afla pe locul 3 in topul senatorilor cu cele mai multe propuneri legislative dupa cele doua sesiuni din anul 2013.

Din totalul celor 38 de initiative legislative, relevant este faptul ca 40% au fost adoptate de plenul Senatului, 8% au devenit legi iar diferenta de propuneri legislative se afla in diverse stadii procedurale.

In ceea ce priveste prezenta la sedintele Senatului, desi nu a inregistrat nici o absenta la sedintele de plen, senatorul Doina Federovici are un procent de prezenta la voturile finale electronice de 83% – motivat de faptul ca in anumite situatii votul final s-a suprapus cu activitatea in comisiile comune ale Parlamentului dar si cele de specialitate din care senatorul Federovici face parte. Cu toate acestea, acest procent reprezinta cel mai ridicat nivel de prezenta al unui senator botosanean.

„Acest rezultat reprezinta rodul muncii sustinute din primul an de mandat. Ma bucur ca reusesc sa reprezint judetul Botosani in Parlament cu cinste si voi mentine aceasta linie ascendenta si pe viitor. La inceputul mandatului mi-am stabilit ca obiectiv schimbarea perceptiei publice in ceea ce priveste imaginea activitatii parlamentarului. Din punctul meu de vedere pot afirma cu certitudine ca se poate”, a declarat senatorul Doina Federovici.

Institutul pentru Politici Publice (IPP) este o organizatie neguvernamentala romaneasca care militeaza pentru cresterea calitatii proceselor de elaborare a politicilor publice in Romania. Desfasurand activitati de cercetare, de advocacy si de promovare in domenii precum: reforma administratiei publice, transparenta institutiilor, integritatea alesilor si a functionarilor, IPP este una dintre cele mai obiective dar si incisive organizatii din Romania, fiind recunoscuta ca o autoritate in domeniile sale de excelenta.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.