VESTE TERIBILA legat de starea de sanatate a lui MICHAEL SCHUMACHER!

Medicii de la spitalul din Genoble, unde se afla internat fostul pilot de Formula 1, cred ca scoaterea din coma va dura saptamani si chiar luni.

Michael Schumacher ar putea avea nevoie de cateva luni pentru a se trezi din coma indusa de medici, potrivit tabloidului Daily Mail.

In plus, nu exista garantii ca acesta isi va reveni complet dupa accident, sustin medicii.

Michael Schumacher este scos treptat din coma artificiala indusa de medici dupa teribilul accident de schi.

Expertii sustin, potrivit Daily Mail, ca nu este nicio garantie ca revenirea va fi completa. Scoaterea din coma ar putea dura saptamani si chiar luni, dupa ce multiplul campion de Formula 1 a stat aproape cinci saptamani in coma indusa.

In paralel, medicii vor extinde testele pentru verificarea reflexelor lui Michael Schumacher. Nu este inca sigur ca nervii care duc semnalul la creier si inapoi la muschi functioneaza. In fiecare zi, Schumacher are parte de masaj pentru muschii si articulatiile atrofiate de cele 45 de zile de coma.

Michael Schumacher, aflat in coma indusa intr-un spital din Grenoble, reuseste sa „raspunda la comenzi simple” si ar fi clipit, anunta, vineri, Sky News.

Michael Schumacher ar fi reusit sa clipeasca, in timpul testarii reflexelor de catre medicul Emmanuel Gay, scrie Sky News.

„Dupa ce s-a redus gradat sedarea pacientului, echipa profesorului Emmanuel Gay a efectuat teste neurologice incepand de luni. In timpul acestei prime faze, pacientul a clipit”, a notat Sky News, citand surse care sustin ca Schumacher a „raspuns la comenzi”.

Recent, purtatorul de cuvant al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm, a anuntat ca sedativele administrate lui Michael Schumacher au fost diminuate pentru a permite inceperea unui proces de trezire, care ar putea dura mult timp.

La o luna de la gravul accident suferit de Michael Schumacher la schi, in statiunea franceza Meribel, fostul pilot se afla in continuare la terapie intensiva in spitalul din Grenoble.

Michael Schumacher, 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori, fiind in coma indusa de la internarea sa intr-un spital din Grenoble.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.