Liga Campionilor: Meciuri dramatice pentru calificarea in sferturile de finala

Bayern Munchen si Olympique Marseille sunt primele echipe calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Dupa ce in prima mansa a optimilor a fost invinsa cu 1-0 de FC Basel, Bayern Munchen i-a zdrobit pur si simplu pe elvetieni in returul disputat in Germania. Omul meciului a fost fara indoiala Mario Gomez, cu patru goluri marcate. Arjen Robben a reusit si el o dubla, iar Muller si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor.
In celalalt meci al serii, Inter a fost eliminata dupa un meci dramatic. Italienii pierdusera in tur cu 0-1 si au reusit sa puncteze abia in minutul 72, prin Milito. Cand calificarea parea ca se va decide in prelungiri sau chiar la penalty-uri, Brandao a egalat pentru Marseille, autorul pasei decisive fiind chiar portarul Mandanda. Acesta din urma a si fost eliminat la faza imediat urmatoare, pentru un fault la Pazzini. In minutul sase al prelungirilor, Inter a beneficiat de un penalty, iar Pazzini a transformat. Golul si victoria nu au mai avut insa nicio valoare in ecuatia calificarii, deoarece scorul general a fost 2-2, iar Olympique Marseille s-a calificat datorita golului inscris in deplasare.

Bayern Munchen – FC Basel 7-0 (in tur, 0-1)
Au marcat: Robben 11, 81, T. Müller 42, Mario Gomez 44, 50, 61, 67

Internazionale Milano – Olympique Marseille 2-1 (in tur, 0-1)
Au marcat: Milito 75, Pazzini 90+6 (penalty) / Brandao 90+2
La Inter Milano, fundasul Cristian Chivu nu face parte din lot, fiind suspendat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.