Home Sport Lupta stransa intre FC Botosani si Gaz Metan Medias, dar fara goluri

Lupta stransa intre FC Botosani si Gaz Metan Medias, dar fara goluri

Etapa a V-a din Liga I i-a adus echipei FC Botosani atingerea unui punctaj convenabil pana la acest moment. Echipa botosaneana are acum patru puncte din doua deplasari, dupa ce a terminat cu 0-0 meciul in deplasare cu Gaz Metan Medias.

La fluierul de start al partidei, pe teren se aflau, de la Gaz Metan Medias, jucatorii: Greab – Cretu, Susnjar, Trtovac, Buzean – Cristea, Zaharia – Munteanu, Eric, Llullaku – Axente. Antrenorul Leo Grozavu a trimis pe teren la inceput de meci urmatorul 11: Iliev – Patache, Miron, Plamada, Musat – Bordeianu, Vasvari – Dmitrov, Fulop L., Astafei – Golofca. Pe banca de rezerve a echipei botosanene s-au aflat: Albut, Juncanaru , Herghelegiu,  Greu, Popovici, Ichim, Matulevicius. Istvan Fulop nu a jucat, dupa o accidentare la antrenamente. Acesta nu va juca nici meciul cu ASA Targu Mures. 
 
Confruntarea pe teren a celor doua echipe a fost una echilibrata, cu momente de dominare din partea ambelor echipe. Daca in prima parte a partidei botosanenii au luptat mai mult, dupa pauza gazdele au incercat din rasputeri sa marcheze in poarta oaspetilor. De altfel, cea mai mare ocazie de a marca le-a apartinut celor de la Gaz etan Medias, in minutul 57, cand, la doar cativa metri de poarta, mingea trimisa de Zaharia a lovit bara transversala a portii botosanenilor. 
 
Si fotbalistii de la FC Botosani au sutat spre poarta celor de la Gaz Metan. O astfel de faza s-a derulat in minutul 2, dar si in minutul 14,00, apoi in minutul 22,00. 
 
Meciul s-a finalizat insa fara a se opera schimbari pe tabela de marcaj. Asadar, a fost 0-0 la fluierul de final al partidei.
 

Exit mobile version