Marius Croitoru: „Suntem singura țară din lume care face așa ceva, nu e normal”

FC Botoșani a fost învinsă pe teren propriu, 2-3 cu Dinamo, în penultima etapă din play-out. Antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, a admis că eșecul din fața „câinilor” înseamnă că echipa sa nu mai poate spera la primul loc din play-out, ocupat acum de Rapid.

”N-am dominat unde trebuia. Din păcate după 2-2 sau dupa 3-2 a fost un meci haotic. Aşa e când intervine presiunea, stresul sau ideea că ai luat gol cu o echipă care e în 10. Este un an greu pentru noi, şanse mai avem, ne dorim la finalul acestui play-out să terminăm cât mai sus. Şansa la primul loc este pierdută, mai avem şanse matematice la locul 2. Nu ar fi dezastru. Dezastre sunt altele, sunt aici la vecinii noştri. Este un an de tranziţie, am pierdut anumiţi jucători importanţi pentru noi. Ne-a dezichilibrat faptul că am pierdut play-offul.

Pentru mine nu este un dezastru, dacă pentru alţii e nu e problemă! Nu putem compara jucătorii lui Dinamo cu ce se întâmpla la Clinceni, cu tot respectul. Dinamo nu îşi merită locul, uitaţi-vă ce jucători au. Individual sunt foarte buni şi pot bate echipe şi mai bune! Nu mi se pare drept să joci meciurile de baraj, nu mi se pare normal, cred că suntem singura ţară din lume. Meritul sportiv ar trebui să primeze, nu este fair play. Mă refer la echipa de pe locul 3 sau 4. Trebuie să primeze locul din clasament”, a declarat Croitoru, la microfonul Prima Sport.

El a comentat și regulamentul care prevede că locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

„Nu mi se pare drept să se joace aceste meciuri de baraj. Nu mi se pare normal! Suntem singura țară din lume care poate merge cu locul 7 sau 8 în cupele europene. Meritul sportiv ar trebui să primeze.

Nu e fair-play pentru echipele care investesc. Nu e normal ca munca echipei de pe locul 3, spre exemplu, să se rezume la un singur meci. Și-au câștigat dreptul pe durata unui an întreg, așa că automat ar trebui să primeze locul din clasament”, a mai afirmat Croitoru.


VIDEO DECLARAȚIE MARIUS CROITORU

Sursa: Prima Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.