Valeriu Iftime: „Au plecat acasă trişti toţi, eu ce pot să fac?”

Valeriu Ifitime - finantator FC Botosani

FC Botoşani-Dinamo s-a terminat cu victoria oaspeților. ”Câinii roşii” au reuşit să câştige cu 3-2, după ce au rămas în 10 la pauză.

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime a avut o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport şi a comentat partida.

”Nu am jucat noi prost, Dinamo a jucat foarte bine. Bravo lor! Nu ar trebui să ne uităm ca la un dezastru. Ăsta e fotbalul, trebuia să piardă Manchester City miercuri? Fotbalul este frumos pentru că e imprevizibil.

Au plecat acasă trişti toţi, eu ce pot să fac? Asta a fost, suntem o echipă de Liga 1, nici cea mai bună şi nici cea mai slabă. Toate meciurile importante pe care le-am jucat acasă le-am pierdut. Ce pot să fac? Să îmi dau foc la casă? Dinamo a jucat bine, au avut 3 goluri extraordinare. Sunt trist, dar nu disperat.

Dinamo nu va retrograda, mi-a zis Marius înainte de meci, am crezut că face ca Dan Petrescu. Toate meciurile sunt grele, până la urmă câştigă cei care au noroc şi portari grozavi”, a spus Iftime.

Iftime a punctat faptul că nu vrea să renunţe la echipă, atâta timp cât nu se găseşte o soluţie pentru ca Botoşaniul să rămână la nivel înalt în fotbalul autohton.

„Ei, da! Eu nu renunţ când mă bate, renunţ când câştig. Aş pleca din fotbal şi de azi, dacă îmi daţi o soluţie constructivă pentru Botoşani, aşa să mă las ca şi la Urziceni acum 20 de ani, nu, nu mă las. Deocamdată i-am încurajat pe băieţi, am pierdut un meci, nu e o operaţie pe cord. Mai e un meci şi am terminat, sper să nu ne bată şi ceilalţi”, a mai spus Iftime.

VIDEO REACȚIE IFTIME

Sursa: Prima Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.