FC Botoșani-Dinamo 2-3. „Câinii” câștigă în 10 oameni și îi împiedică pe moldoveni să urce pe primul loc în play-out (VIDEO)

Dinamo s-a impus în Moldova, 3-2 cu FC Botoșani, într-un meci în care pornea cu șansa a doua.

Bucureștenii au deschis scorul încă din minutul 7, când Grădinaru l-a văzut excelent în careu pe Pierret, iar acesta l-a executat pe Pap.

VIDEO GOL 1 DINAMO

Moldovenii au ieșit la joc și au egalat în minutul 31, când Jaja a reușit să profite de deja obișnuitele stângăcii din apărarea „câinilor”.

VIDEO GOL 1 BOTOSANI

Chiar când cele două echipe se pregăteau să intre la cabine pentru pauză, Pierret a reușit „dubla”. Francezul a profitat de eroarea lui Pap, care a ieșit greșit la o centrare și a făcut 2-1 pentru Dinamo. Imediat, eroul „câinilor” a fost eliminat de arbitrul Andrei Moroiță, care i-a acordat al doilea galben la o fază bizară. Accidentat la faza golului, francezul a ieșit din teren pentru a primi îngrijiri medicale, dar a reintrat fără acordul „centralului”, care nu a stat pe gânduri și i-a arătat cartonașul galben, care s-a transformat automat în roșu.

VIDEO GOL 2 DINAMO

https://youtube.com/watch?v=dWPlS7quZsg

Botoșaniul s-a năpustit în repriza secundă asupra adversarei, iar Mihai Roman II a egalat la nici 10 minute de la reluare jocului, după un corner.

VIDEO GOL 2 BOTOSANI

În continuare, gazdele nu au mai avut forța să mai marcheze măcar o dată, pentru a tranșa meciul în favoare lor. Au făcut-o surprinzător dinamoviștii, prin Crețu, care a marcat în minutul 68 un gol de 3 puncte, cu care a stabilit scorul final: FC Botoșani – Dinamo 2-3.

VIDEO GOL

Asta nu înseamnă că finalul nu a fost lipsit de tensiune: imediat după ultimul fluier al arbitrului, Răzvan Grădinaru a fost eliminat, pentru o dispută cu Pap.

VIDEO ELIMINARE GRADINARU

https://youtube.com/watch?v=SFKFrgsiS6I

FC Botoșani ratează șansa de a trece pe primul loc în play-out și rămâne pe poziția secundă, cu 38 de puncte. Lider e în continuare Rapid, echipă care are 39 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo rămâne antepenultima și are 22 de puncte.

Sursa: Prima Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.