Home Sport Meciul dintre FC BRASOV si FC BOTOSANI continua intre oficiali

Meciul dintre FC BRASOV si FC BOTOSANI continua intre oficiali

foto: prosport

Dupa ce au fost batuti acasa, oficialii de la FC Brasov au facut „misto” de FC Botosani.

Directorul general al FC Brasov, Constantin Zotta, spune ca Botosaniul era cunoscut in lumea fotbalului pentru afinata si visinata de buna calitate si ca echipa locala va reveni in Liga a II-a, acolo unde ii este locul.

Legat de criticile lui Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani, de modul in care oficialii botosaneni au fost tratati la Brasov, directorul general al FC Brasov spune ca „Eftimoaie” bate campii cu aceste declaratii fara acoperire.

„Nu stiu cine este «Eftimoaie» asta, nu am auzit de el! Pana acum Botosaniul era cunoscut in lumea fotbalului pentru afinata si visinata de buna calitate, nu prin astfel de iesiri care vor duce la o revenire a echipei in Liga a II-a, acolo unde le este locul. Acest «Eftimoaie» minte cu nerusinare, pentru ca le-am acordat un numar dublu de bilete la tribuna VIP fata de numarul alocat oaspetilor, iar legat de celelalte aspecte au avut totul la discretie. Toate aceste lucruri nu au nicio legatura cu echipa lor, care merita toate felicitarile pentru modul in care a luptat pe teren la meciul de vineri. Legat de arbitraj eu pot sa-mi dau cu parerea pentru ca sunt avizat. Nu pot insa trece cu vederea faptul ca jocul a fost decis de o grava eroare a centralului intr-un moment in care echipa noastra controla cu autoritate meciul”, a declarat Constantin Zotta.

La randul sau, Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani nu a ramas indiferent la declaratiile lui Constantin Zotta si i-a raspuns acid acestuia.

„Pentru afinata pe care a baut-o de-a lungul timpului degeaba de la Sfaiter, lui Zotta ar trebui sa-i fie rusine si sa taca. Zotta nu a facut nimic pentru fotbal pana acum. El este genul de fripturas, care doar s-a infruptat din fotbal. El stie doar sa incaseze, nu sa aduca bani la fotbal. Spune ca nu stie cum ma cheama… e inca o lipsa de respect. Sau poate ca el chiar nu stie sa citeasca! Nu vreau sa ma cobor la nivelul unui om care nu are scoala cati ani de liceu am eu. El poate ar trebui sa faca altceva si sa se ocupe de cu totul altceva. Fotbalul nu e facut doar pentru ca Zotta sa ia bani. Fotbalul e un spectacol, insa Zotta nu va intelege niciodata acest lucru. Treaba lui e sa se ocupe de spectacolul sportiv, nu sa se ia de arbitri sau sa-i faca tactica antrenorului. Cand ai doar 1.000 de spectatori la meciuri de Liga I, ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare. Credeti-ma si inainte pe la inceputul anilor 2000 cand ma duceam la Modelu era mai frumos ca la Brasov”, a declarat Valeriu Iftime.

Exit mobile version