Michael Schumacher, externat ! Ce spun medicii

Michael Schumacher a parasit deja Clinica Universitara din Lausanne. A revenit la locuinta sa dupa 254 de zile de la accidentul la schi.

Reamintim ca Michael Schumacher a  suferit un groaznic accident pe cand se afla la schi, in statiunea franceza Meribel.

Tragedia s-a intamplat pe 29 decembrie 2013. De atunci, pentru pilotul de formula I timpul s-a scurs pe un pat de spital, mare parte din acest timp, Schumacher fiind in coma artificiala.

Medicii spun ca sunt sanse ca pilotul sa raspunda bine in continuare la ceea ce inseamna recuperare.

“Schumacher va continua recuperarea la domiciliu, leziunile sale incepind sa se vindece. Totusi, ramine un drum lung pina ce el isi va reveni complet. De asemenea, dorim respectarea vietii private a familiei si sa va abtineti de la speculatii cu privire la sanatatea lui Michael”, a spus managerului Sabine Kehm.

Pilotul in varsta de 45 de ani va putea continua recuperarea la resedinta sa din Gland, Elvetia.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.